Generalforsamling i Randers

BudokanLaptop

“I Randers” er måske ikke det helt rigtige ordvalg, da Budokans ordinære generalforsamling foregik online denne gang. Naturligvis pga. restriktionerne i forhold til corona. Medlemmer kunne derfor deltage hjemmefra uanset om det var i Randers, Stevnstrup, Ø. Bjerregrav eller længere væk.

Kort fortalt så kan vi naturligvis mærke den globale pandemi pga. restriktioner og nedlukninger. Men … klubben er gået ud af 2020 med ét medlem mere end året før. Det synes vi er fantastisk godt gået, når vi ser tilbage på et år, der var langt fra det normale.

Formand Finn Jensen sagde bl.a. følgende om medlemstilslutningen: “Jeg er taknemmelig over vores medlemmers vedholdenhed og forståelse, da det viser en stor interesse for vores klub. Min overbevisning er, at folk starter hos os pga. sporten, men bliver ved pga. stemningen og de øvrige medlemmer. Selvfølgelig med en fælles interesse for vores helt fantastiske sport.”

Træningsmæssigt kører det rigtig godt – især på juniorholdet, hvor vi bl.a. mærker en stor effekt af dygtige Budokids, som rykker op.

Økonomisk kommer vi ud af 2020 med et lille underskud. Hovedårsagen er, at vi ikke opkrævede kontingent for april, maj og juni. Det valgte vi, da al træning var lukket ned pga. corona-restriktioner. Vores økonomi er fin, så vi ønsker ikke at pålægge vores medlemmer udgifter, når der ikke er træning. Udover de tre måneders manglende kontingent, havde vi også udgifter i forbindelse med vores ombygning. En ombygning, der gav et større træningslokale og bedre udsyn fra opholdsrummet.

Mht. fremtidsaktiviteter er det svært at planlægge, som verden ser ud lige nu. Klubben har 30-års jubilæum i foråret, men et jubilæumsarrangement vil først blive afholdt til efteråret, eller måske først i 2022. Naturligvis pga. hensyn til smittesituationen på nationalt og internationalt plan.

Der var genvalg til bestyrelsen, som derfor også i 2021 ser sådan ud:

Finn Jensen, formand
Hanne L. Pedersen, kasserer
Poul T. Mikkelsen, sekretær
Carsten Schwartz, bestyrelsesmedlem
Lars Thomsen, bestyrelsesmedlem

Jørn T. Mikkelsen blev genvalgt som revisor.