Karatelejr i Pinsen

Pinselejr

Vores cheftræner var inviteret til at undervise på en Karatelejr, der blev afholdt i Pinsen. Han har undervist Karateudøvere mange gange tidligere. Det har han dels fordi nogle Karateudøvere er glade for at få lidt inspiration af andre stilarter. Men også fordi han selv har sort bælte i Karate. Det betyder et indgående kendskab til, hvad Karateudøverne træner – og derfor kan koble Ju-Jitsu sammen med Karate.

Ligheder, styrke og svagheder
Kyoshi Finn Jensens 7. Dan i Ju-Jitsu og 1. Dan i Karate giver erfaring med de to stilarters ligheder, styrker og svagheder. Og det er en fin kombination, hvis man er en Karateudøver, der skal prøve en god gang Ju-Jitsu.

3 x Ju-Jitsutrænere på Karatelejren
Sebastian Mortensen og Joachim Hansen (begge fra Hedensted Ju-Jitsu Klub) var med for at hjælpe vores cheftræner med undervisningen af de mere end 50 deltagere. De var godt nok delt op i flere grupper, men det er godt at kunne give masser af opmærksomhed til deltagerne.

Interesse og glæde undervejs
Træningen foregik i en god atmosfære – naturligvis hjulpet godt på vej af vores tre “udsendte” instruktører. Men derudover kan vores cheftræner oprigtigt godt lide at undervise Karateudøvere. “De lytter, de prøver og de knokler på …”, siger han. Det var også tilfælde på denne Pinselejr, der foregik i Brædstrup – med deltagere fra den lokale klub, samt karateklubber fra Horsens, Juelsminde, Holstebro og Frederikshavn.