Træningen i de første 6 måneder

6mdr

Overvejer du at starte på vores seniorhold, juniorhold eller Budo4All (uden kast)? Du får her et overblik over, hvad der sker de første 5-6 måneder.

Lad os så det fast med det samme: Du behøver ikke at være i god form for at begynde. Du behøver heller ikke nogen forkundskaber indenfor selvforsvar eller kampsport. Vores træning er tilrettelagt, så du godt kan droppe dine betænkeligheder.

De første 8 uger

Du deltager i 2 ugers gratis prøvetræning – og får lyst til at fortsætte 🙂 De næste 6 uger giver dig en forståelse for teknikkerne, som du kan udføre under instruktørernes vejledning.

Fra efterårsferien til jul

Du opnår større sikkerhed i dine teknikker, og kan træne mere selvstændigt. Hvis du træner på Budo4All, vil du muligvis kunne komme til graduering (bælteprøve) inden juleferien.

Januar – 4 uger

Januar giver mulighed for graduering (bælteprøve), hvis du træner på junior- eller seniorholdet. Hvis du træner på Budo4All, kan du også komme til graduering, hvis du ikke nåede det i december.

Graduering?

Graduering er en prøve, hvor vi vurderer, om du er sikker i udførelsen af selvforsvarsteknikkerne. Du kan komme til graduering, hvis du har haft et stabilt fremmøde til træning. Inden graduering vurderer vi naturligvis også, om dit niveau er ok til at aflægge prøven.

Bemærk: Hvis du har misset en del træningsaftener (over 25%), så kommer du til graduering på et senere tidspunkt (sandsynligvis i marts).

Husk!

Det vigtigste er, at du kommer i gang med træningen og gør det så godt, du kan. Så skal du nok blive klar … før eller siden 🙂 Go’ træning!

Book gratis prøvetimer i RANDERS >

Book gratis prøvetimer i HEDENSTED >