Sensei Danny Jørgensen

Grad: 1. Dan (sort bælte) og National Instructor
Startår: 2002

Ansvarsområde: Lejlighedsvis gæsteinstruktør

Sensei Danny “Capone” Jørgensen var blot 10 år, da han i 2002 begyndte at træne i Hedensted Ju-Jitsu Klub. Han har altid arbejdet målrettet med sin træning, så det var ikke nogen overraskelse, at han i 2010 gik hele vejen til det sorte bælte.

I forbindelse med WEBBS World Congress 2015 blev han udnævnt til National Instructor. Udnævnelsen er resultatet af hans træning igennem årene, kursusdeltagelse og selvfølgelig hans evner som instruktør. Med sin undervisning yder Sensei Danny nemlig sit bidrag, at Hedensted fortsat har en flot træningsmæssig udvikling. Han er også fast instruktør på vores årlige Black Belt Camp, ligesom han er fast dommer i forbindelse med graduering af medlemmerne i vores tre klubber.

Sensei ”Capone” er hans tilnavn, som har hægt ved siden hans tid som junior. Han har været med på en række kurser rundt omkring i Danmark og Tyskland. Hertil kommer også deltagelse i WEBBS World Congress i både Danmark, Cypern, Polen, Portugal og Sverige. Og ikke mindst, så har Sensei Danny gennemført en EXTREME Budo Marathon (24-timers træning non stop) i november 2012.

På grund af arbejde er Sensei Danny flyttet til Sjælland i 2020.

Sensei Danny er også certificeret instruktør i International Black Belt Academy & WJJF Australia. Derudover har han gennemført Intermediate Nunchaku og Intermediate Tonfa.

Danny