Sensei Danny Jørgensen

Grad: 1. Dan (sort bælte) og National Instructor
Startår: 2002

Ansvarsområde: Lejlighedsvis gæsteinstruktør

Sensei Danny “Capone” Jørgensen var blot 10 år, da han i 2002 begyndte at træne i Hedensted Ju-Jitsu Klub. Han har altid arbejdet målrettet med sin træning, så det var ikke nogen overraskelse, at han i 2010 gik hele vejen til det sorte bælte.

I forbindelse med WEBBS World Congress 2015 blev han udnævnt til National Instructor. Udnævnelsen er resultatet af hans træning igennem årene, kursusdeltagelse og selvfølgelig hans evner som instruktør. Sensei Danny flyttede i 2020 til Sjælland, men besøger indimellem Hedensted i forbindelse med nogle af vores arrangementer. Han er også fast instruktør på vores årlige Black Belt Camp, ligesom han jævnligt er dommer i forbindelse med graduering af vores medlemmerne.

Sensei ”Capone” er hans tilnavn, som har hægt ved siden hans tid som junior. Han har været med på en række kurser rundt omkring i Danmark og Tyskland. Hertil kommer også deltagelse i WEBBS World Congress i både Danmark, Cypern, Polen, Portugal og Sverige. Og ikke mindst, så har Sensei Danny gennemført en EXTREME Budo Marathon (24-timers træning non stop) i november 2012.

Sensei Danny er også certificeret instruktør i International Black Belt Academy & WJJF Australia. Derudover har han gennemført Intermediate Nunchaku, Intermediate Tonfa og Basic Iai.

Danny