Nunchaku-kursus den 23. november

NunchakuNov23

Begyndere og videregående kursus i Nunchaku

Der blev svinget med Nunchaku i Hedensted Ju-Jitsu Klub, da ni deltagere brugte nogle timer på årets sidste kursus i Kobudo (traditionelle japanske våben). Tre deltagere skulle igennem programmet til “Basic Nunchaku”, mens de seks øvrige skulle bygge videre på deres kunnen til “Intermediate Nunchaku”.

Basiskurset indeholdt nogle forskellige sving og blokeringer med Nunchaku’en, samt den første Nunchaku Kata. Det videregående kursus indeholdt lidt flere sving, slag og blokeringer, samt et par kombinationsserier. Dertil også den anden Nunchaku Kata.

Når man tilmelder sig et “Basic” kursus i Kobudo, så følger det pågældende våben med. Der var altså en ny Nunchaku til tre af deltagerne, mens de øvrige medbragte deres egen – naturligvis forsvarligt pakket ned i en taske. I den sammenhæng kan vi nævne, at vi udelukkende træner med godkendte sikkerhedsnunchaku, der er lavet af skumgummi.

Alle deltagere knoklede konstant på for at lære at håndtere dette spændende våben. Derfor kunne de modtage deres velfortjente diplom, da kurset sluttede. Deltagerne på billedet er:

Stående (fra venstre):
Nina Jensen, Intermediate Nunchaku
Carsten Schwartz, Basic Nunchaku
Kasper Pagh, Intermediate Nunchaku
Lars Thomsen, Intermediate Nunchaku
Anita Nielsen, Basic Nunchaku

Siddende (fra venstre):
Sensei Danny Jørgensen, Intermediate Nunchaku
Joachim Hansen, Intermediate Nunchaku
Jimmy Nielsen, Intermediate Nunchaku
Henrik Leth Jensen, Basic Nunchaku