Budokan Camp 2019

BudokanCamp19

Den 4. oktober var tiden kommet til den 2. udgave af Budokan Camp i Randers. I lighed med sidste år, så startede de 7-15-årige fredag aften – med pizza 🙂

De 7-15-årige skulle træne en time fredag aften, hvorefter de skulle gå en fastlagt rute i industriområdet omkring klubben i Randers. Det var grænseoverskridende for de fleste, at de ikke bare skulle gå rundt i mørket. De skulle også overfaldes! Forestil dig en 7-8-årige, som skal gå rundt og vide, at der gemmer sig nogle “skumle” personer, som angriber på et tidspunkt. Det kan selvfølgelig være lidt skræmmende. Men langt de fleste ville gerne igennem – og de gjorde det faktisk ganske fint.

Efter reaktionsbanen var der hygge i klubben, bl.a. med en Kahoot (konkurrence). Aftenen sluttede i soveposerne på træningsmåtterne.

Lørdag morgen var der naturligvis morgenmad til alle deltagerne. Dernæst blev der trænet løs fem til kl. 11.30, hvor der var velfortjente diplomer til alle.

Træning MED og UDEN kast

Kl. 13.00-17.30 var det de voksnes tur. Deres træning blev delt op i to grupper: træning MED kast og træning UDEN kast.

Træningsprogrammet bød bl.a. på kombinationer, modkast, frigørelsesteknikker og liggende forsvar. Og der var fart over feltet. Alle var med på at give den max gas i løbet af dagen, så det var fedt. Til sidst var energien dog ved at være brugt. Men så hjælpe en gang buffet på en lokal kinarestaurant efter endt træning 🙂

Weekendens instruktørteam

Fire instruktører var i sving i løbet af weekenden. Kyoshi Finn Jensen, Sensei Hanne L. Pedersen og Sensei Danny Jørgensen underviste både børn og voksne. Derudover underviste også Sebastian Mortensen, da børnene trænede løs.