News archive

 

Shihan Finn var pga. sit arbejde i Hannover den 26.-29. marts. Og hvad er så mere nærliggende, end at passe et lille "Budo-visit" ind? Mere præcist var det hos brødrene Boldt i Hamborg.

 

Hanshi Holger Boldt (8. Dan) og Hanshi Michael Boldt (8. Dan) leder en yderst succesfuld dojo i Hamborg. Dojoen ligger et fantastisk sted, da det er midt i et indkøbscenter. Der parkeres på taget, og når man træder ud af elevatoren går man næsten ind i Juka Dojo (billedet herover). Ved indgangen er en hyggelig café, hvorefter et stort fitnessområde skal passeres inden indgangen til de to dojoer.

 

Denne torsdag aften var træningen desværre slut, da Shihan Finn nåede frem fra Hannover. Men det blev til et par hyggelige timers snak, inden turen gik hjem til det østjyske. Det to timers snak bekræftede bl.a., at Hanshi Michael Boldt kommer til Budo Marathon II i november. Hertil kommer, at Hanshi Holget Boldt med stor sandsynlighed også kommer med. Endelig blev der også drøftet diverse muligheder for fællestræninger mellem vores klubber. Og hvad dét går ud på ... det må du vente lidt med at finde ud af ;-)

Top