News archive

På billedet har Sensei Søren godt fat i Sensei Danny, som havde kaldt ham "en ældre herre" ...

 

Nå, men til sagen. Sidste års succes blev fulgt op med en Black Belt Camp II. Og instruktørteamet var det samme, som sidst:

 

Sensei Hanne L. Pedersen, 2. Dan (Randers/Hedensted)
Sensei Poul T. Mikkelsen, 1. Dan (Randers)
Søren K. Sørensen, 1. Dan (Hedensted)
Sensei Danny Jørgensen, 1. Dan (Hedensted)

 

De fire instruktører havde delt dagens træning ligeligt mellem sig – og forberedt sig inden for forskellige områder. Sensei Poul koncentrerede sig omkring nogle fede afslutninger, der vist kan hæve niveauet hos alle fremover. Sensei Hanne sørgede for, at der blev rettet nogle grundteknikker til trøjegreb og krydrede det med et par lede låse. Grundteknikker var der også fra Sensei Søren, der fremhævede bevægelsesmønstre ved knivangreb – tilsat lidt ekstra "Schmerz" ... Endelig stod der balancebrydning og afstandsbedømmelse på programmet, da Sensei Danny styrede tropperne.

 

Nu skal det ikke lyde alt for teknisk og kedelig. Der var nemlig masser af humor undervejs. For eksempel er der selvfølgelig dømt "pay back", når yngste sortbælte kalder en anden sortbælte for "ældre herre" :-)

 

I løbet af dagen blev trænet godt – og der var sved på panden. Især hos seniorerne blev der ikke "langt fingre imellem". Kontante teknikker – men uden at tage alt for hårdt fat eller skade hinanden. Kontant træning med respekt. Sådan kan vi lide det!

 

Black Belt Camp III? Det kan vi vist godt være sikre på. Og om alt går vel, så bliver det med en eller to sortbælter mere i instruktørteamet.

 

Cirka 1. april vil du kunne se et par gruppebilleder fra arrangementet.

Top