News archive

45 af vores medlemmer var samlet til den første Black Belt Camp, som blev afholdt den 12. marts. Det var et mulehår fra det absolutte max. deltagerantal, så det var ganske fornemt.

 

Juniorerne var igang fra kl. 10.00-13.00 – med en halv times pause. Herefter tog seniorerne over fra 13.15-16.45, ligeledes med en halv times pause.

 

Deltagerantallet var holdt på en begrænset niveau, så kursets fire instruktører havde god tid til alle. Kvalitet i undervisningen og tid til alle var i højsædet.

 

Kursets fire sortbælter var:
Sensei Hanne L. Pedersen (2. Dan)
Sensei Poul T. Mikkelsen (1. Dan)
Søren K. Sørensen (1. Dan)
Sensei Danny ”Capone” Jørgensen (1. Dan)

 

De fire instruktører delte træningen mellem sig, så de hver især havde forberedt et overordnet emne til dagen.

 

Sensei Hanne havde ”lidt ekstra” til deltagerne, da der var teknikker med Tanbo (kort stok) på programmet. Det var nyt for mange af deltagerne, så det var virkelig noget, der faldt i god smag.

 

Sensei Poul sørgede for en række fede afslutningsteknikker, der gjorde ”nas”. Smerte til hals, håndled og ben lod til at være i fokus :-)

 

Sensei Søren valgte at fokusere på beskyttelse ved afværgelse af spark. Specielt hænderne placering, så kæben ikke skal parere slag (!) Det var vigtige pointer, som blev trænet igennem med storiver af alle – uden tab af tænder ...

 

Sensei Danny sørgede for en omgang frigørelsesteknikker fra håndleds- og hårgreb. Her var der lidt for enhver smag – små smertefulde håndsledslåse og kast, som en modstander ikke rejser sig op efter igen, hvis det foregår ude på gaden!

 

Efter sortbælternes evaluering og tilbagemeldinger fra deltagerne, så kan vi vist godt sige, at Black Belt Camp er kommet for at blive!

Top