News archive

Velkommen til en frisk omgang BudoLeaks. Som lovet, så skulle du ikke vente to uger på nye oplysninger. Blot en uges mellemrum var planlagt i denne omgang, da vi har meget på hjertet.

 

Og hvad har vi så på hjertet denne gang? Instruktørteamet! En af vores helt store udfordringer er nemlig, at sammensætte et instruktørteam, der heller ikke må kende indholdet af ”Special Event 2011”. Så hvordan får vi dygtige og erfarne instruktører til at sige ”ja”?

 

Umiddelbart lyder det selvfølgelig helt håbløst, men gennem en fin dialog, så får vi skabt et slagkraftigt instruktørteam. Vi kontakter instruktører, der ikke alene er dygtige og erfarne, men også indeholder stort drive. For tro nu ikke, at stor erfaring betyder ”kedelig old school”. Netop en instruktørs store erfaring gør, at der kan siges ”ja” til at deltage. Energi og frisk på en ukendt udfordring – det kendetegner teamet.

 

Vi er meget taknemmelige over, at der findes instruktører, der er friske på at stille op. Stor respekt! Instruktørerne er pionærer, der gør det muligt for os, at afholde ”Special Event 2011”.

 

Der findes masser af dygtige instruktører rundt omkring i landet. Men på trods af et stort netværk, så kender vi desværre ikke alle … Og vi har naturligvis heller ikke plads til alle i instruktørteamet. Hertil kommer også, at teamet skal have en sammensætning, som vi endnu ikke kan komme ind på.

 

”Special Event 2011” kræver naturligvis også deltagere, der er friske på en udfordring. Men mere herom senere. Denne omgang BudoLeaks er nemlig slut, så smut nu snart forbi igen, hvis du ikke vil gå glip af næste omgang BudoLeaks.

 

Fortsættelse følger … :-)

Top