News archive

På den første forårsdag i år kan vi præsentere en nyhed. Nyheden er ikke, at du har klikket dig ind på det ENESTE sted for informationer om det specielle november-arrangement. Hvilket november-arrangement? Gaaab, vi mener naturligvis det helt unikke arrangement den 5.-6. november.

 

Nyheden er derimod, at den store drejebog er klar – og vi glæder os simpelthen bare til at underholde dig med diverse oplysninger om arrangementet. En del af underholdningen er, at vi har oprettet ”BudoLeaks”. Ja, du læste rigtigt … Vi vil nemlig lække forskellige oplysninger, som dog ikke kaster lige meget lys over arrangementet hver gang. Men vi lover dig løbende informationer med max to ugers mellemrum. Og bliv nu ikke overrasket, når der kun er en enkelt uge mellem to BudoLeaks.

 

Når vi nu snakker om BudoLeaks, så må vi hellere afsløre noget ... Vi kan af gode grunde ikke afsløre det officielle navn endnu. Det må du vente med at få oplyst. Til gengæld kan du få arbejdstitlen. Den er ”Special Event 2011”. Og hvad kan du så bruge det til? Sikkert ikke så meget, om end det egentlig passer ret godt til arrangementet. Men vi har altså valgt et officielt navn, som passer endnu bedre.

 

En af vores helt store udfordringer er, at sammensætte et instruktørteam … nåh nej, det må du forresten først høre om, når næste omgang af BudoLeaks kommer. Hvornår kommet det så? Jamen, vi behøver ikke nævne det, vel? Du skal selvfølgelig følge med på denne hjemmeside. Og denne hjemmeside har vi faktisk også nyt om, men det er en helt anden historie … Men ok, vi kan afsløre, at du ikke skal vente to uger på næste BudoLeak.

 

Fortsættelse følger … :-)

Top