News archive

 

UHA ... ! Lørdag den 29. januar 2011 vil blive husket for den gradueringsrunde, hvor over 25% ikke klarede krave til deres graduering. Ud af 22 var det kun 16, der bestod.

 

Aldrig før har så mange ikke præsteret på dagen, så 2011 er indledt med den største dumpeprocent nogensinde for begge vores klubber.

 

Vores instruktørteam har altid været skarpe til at vurdere, hvem der er klar til graduering – og hvem der ikke er. Hvorfor er det så gået galt denne gang? Ja, det skal vores instruktører have drøftet igennem. Vi kan naturligvis ikke forvente, at alle består hver gang, da nogle kan have en dårlig dag eller være meget nervøse. Men en succesrate på under 75% er alt, alt for lav.

 

Vores instruktører skal fortsat være skarpe i deres vurdering af den enkelte udøver – eller måske endnu skarpere (?). Samtidig skal den enkelte udøver naturligvis også lytte til instruktørernes anbefalinger, da de ved, hvad der kræves til gradueringerne.

 

Mange lyspunkter i mørket

Nok om dem, der ikke klarede kravene. Heldigvis var der også mange lyspunkter, som vi kunne glæde os over. Fx fik vores klub i Hedensted to nye blåbælter. Og ekstra glædelig er, at de begge to blot er 15 år. Så med deres nuværende niveau, så glæder vi os godt nok til fremtiden!

 

16 af vores medlemmer have en god dag, da de bestod deres graduering. Nogle naturligvis i mere overbevisende stil end andre, men alle har fuld fortjent deres nye bælte. Forude venter nye udfordringer ...

 

Stort tillykke til følgende, der bestod deres graduering:

 

Kasper Gregersen 2. kyu (blåt bælte) Hedensted
Victor Busk 2. kyu (blåt bælte) HedenstedMichael Jensen 4. kyu (orange bælte) Hedensted
Maja Jensen 4. kyu (orange bælte) Hedensted
Martin Jensen 4. kyu (orange bælte) Hedensted
Cecilie Lauesen 4. kyu (orange bælte) Randers
Ane Cecilie Jørgensen 4. kyu (orange bælte) Randers
Gabriel Votteler 4. kyu (orange bælte) Randers
Carsten Schwartz 4. kyu (orange bælte) RandersChristian Larsen 5. kyu (gult bælte) Randers
Peter Kromann 5. kyu (gult bælte) Randers
Mike Pedersen 5. kyu (gult bælte) Randers
Jonas Rikkinen 5. kyu (gult bælte) Hedensted
Sebastian Kjærgaard 5. kyu (gult bælte) Hedensted
Casper Brøns 5. kyu (gult bælte) Hedensted
Andreas Hansen 5. kyu (gult bælte) Hedensted
Top