News archive

Hm… hvem er nu det, som Shihan Finn ses sammen med? Nysgerrig, som du jo er, så vil du selvfølgelig gerne vide det. Men vi afslører det ikke endnu.

 

Det vi dog kan afsløre er, at Hedensted afholder et helt specielt arrangement til november. Arrangementet bliver det første af sin art i Danmark – og ifølge vores viden bliver det faktisk intet mindre end en verdenspræmiere!

 

Shihan Finn har sammensat en lille styregruppe, som har tavshedspligt vedrørende arrangementet. Du kan derfor godt spare dig, at spørge ind til noget som helst. Vi vil dog i løbet af foråret give dig flere oplysninger om arrangementet. Disse oplysninger finder du naturligvis her på hjemmesiden.

 

Arrangementets art gør, at Shihan Finn har fundet det nødvendigt med ekstern hjælp og rådgivning. Han har derfor indledt et samarbejde med en ekspert, der kan sikre os en høj kvalitet på et helt specifikt område.

 

På det område af din kalender, hvor der står 5.-6. november, sætter du et stort kryds. Her skal du sikre dig, at du ikke lægger andre planer. Vi lover dig nemlig et arrangement, som du aldrig har oplevet tidligere!

 

Udover krydset i kalenderen, så skal du holde et vågent øje med denne hjemmeside. Det er her – og KUN her – du får nye oplysninger om vores mest ambitiøse og innovative arrangement nogensinde.

 

Fortsættelse følger … :-)

Top